Bug #2098

[citibank] Login stopped working after last website update

Added by Oleg Plakhotniuk almost 2 years ago. Updated 7 months ago.

Status:Resolved Start:2015-08-25
Priority:Normal Due date:
Assigned to:Oleg Plakhotniuk % Done:

50%

Category:Modules Spent time: -
Target version:-
Module:citibank Branch:

Description

History

Updated by Oleg Plakhotniuk almost 2 years ago

  • Status changed from In progress to To merge
  • % Done changed from 50 to 100

Done in branch issue2098

Updated by Oleg Plakhotniuk almost 2 years ago

  • Status changed from To merge to In progress
  • % Done changed from 100 to 50

Updated by Oleg Plakhotniuk almost 2 years ago

  • Status changed from In progress to To merge
  • % Done changed from 50 to 100

Updated to the latest master. Ready to merge!

Updated by Oleg Plakhotniuk over 1 year ago

  • Status changed from To merge to In progress
  • % Done changed from 100 to 50

Another update.

Updated by Oleg Plakhotniuk over 1 year ago

  • Status changed from In progress to To merge
  • % Done changed from 50 to 100

Updated by Oleg Plakhotniuk over 1 year ago

  • Status changed from To merge to In progress
  • % Done changed from 100 to 50

Updated by Oleg Plakhotniuk over 1 year ago

  • Status changed from In progress to To merge
  • % Done changed from 50 to 100

Updated by Oleg Plakhotniuk about 1 year ago

  • Status changed from To merge to In progress
  • % Done changed from 100 to 50

Updated by Oleg Plakhotniuk about 1 year ago

  • Status changed from In progress to To merge
  • % Done changed from 50 to 100

Updated by Oleg Plakhotniuk 9 months ago

  • Status changed from To merge to In progress
  • % Done changed from 100 to 50

Stopped working again.

Updated by Romain Bignon 7 months ago

  • Status changed from In progress to Resolved

Also available in: Atom PDF